Door de jaren heen zijn er een aantal mensen die net even wat extra's voor Mikado zijn gaan betekenen. Mikado heeft zelfs twee mensen benoemd tot erelid.


Astrid van Meeuwen
Popkoor Mikado stond vanaf het begin tot 1 november 2011 onder leiding van Astrid van Meeuwen. Zij is vanaf dag één betrokken geweest bij het koor, aanvankelijk als koorlid maar al heel snel als songcoach. Na bijna 11 jaar voor het koor gestaan te hebben besloot Astrid het stokje aan iemand anders over te dragen. Wij zijn Astrid nog altijd dankbaar voor wat zij voor Mikado heeft betekend. In november 2011 is Astrid daarom benoemd tot erelid van popkoor Mikado.

Ruud Piay
Ruud is in de beginjaren van ons koor (periode 2002 e.v.) onze geluidstechnicus geweest. Hij startte als zanger, maar toen er grote behoefte bleek aan een geluidstechnicus, was hij bereid en in staat om die rol voor ons te vervullen. Hij heeft dit gedurende een aantal jaren met verve, grote inzet en betrokkenheid gedaan. Bij zijn vertrek heeft het koor hem mede daarom tot erelid benoemd.