SUPERSNEL INTERNET EN EXTRA INKOMSTEN VOOR DE CLUB!

Er zijn momenteel plannen voor glasvezel in 
Hazerswoude Rijndijk, Hazerswoude Dorp, Koudekerk aan de Rijn en Benthuizen.

Als vóór 9 december 35 % van alle huishoudens zich aanmeldt zal er glasvezel komen.
Een mooie aanwinst voor ons gebied!

In het kort de actie.

 • Per aanmelding via de door Mikado gegenereerde links ontvangt het lid (of de aanmelder want het hoeft niet persé een lid te zijn) een bedrag van € 25,- retour op zijn/haar rekening.
 • Per aanmelding via de door Mikado gegenereerde links ontvangt Mikado € 50,- (inclusief BTW).

Dus; schrijf je in voor een glasvezelabonnement van Caiway via onze link [klik hier]  of DELTA via onze link link [klik hier], zo kunnen wij voor Mikado maar liefst € 50,- verdienen per inschrijving. Als je je via onze unieke link aanmeldt voor een glasvezelabonnement verdien je zelf ook nog een € 25,-. (Natuurlijk moet wel het minimale percentage worden behaald.)

Voordelen van glasvezel

Waarom zou je eigenlijk kiezen voor glasvezel? Daar hebben we wel een aantal redenen voor!

 • Het snelste internet voor hetzelfde geld: Voor glasvezel ben je vaak net zoveel geld kwijt als voor je huidige coax- of koperaansluiting maar dan mét de voordelen van glasvezel. Daarnaast zorgt een glasvezelaansluiting vaak voor een meerwaarde van je woning. Een slimme keuze dus!
 • Met zijn allen tegelijk online: Glasvezel kan oneindige hoeveelheden data aan. Hiermee ben je helemaal klaar voor nu en de toekomst!
 • Krijgen wat je wordt beloofd: met glasvezel beschik je over je eigen aansluiting. Je hoeft - in tegenstelling tot bijvoorbeeld bij een coax- of koperaansluiting - jouw verbinding met niemand te delen en hebt nooit last van digitale spitsuren en storingen. Zo is jouw verbinding altijd snel en stabiel en krijg je de internetsnelheid die beloofd wordt.
 • Even snel uploaden als downloaden: Met glasvezel is de uploadsnelheid gelijk aan de downloadsnelheid. Waar uploaden bij andere verbindingen vaak wel 20 keer langer duurt dan downloaden, is dit bij glasvezel gewoon gelijk. Wel zo handig... en snel!
 • Gamen zonder haperen: Online gamen doe je het beste met glasvezel internet, want hiermee heb je een super stabiele verbinding die hele hoge snelheden aankan. Dit betekent een snelle responstijd en géén vertragingen meer in je spel! Even een nieuw spel downloaden? Ook zo gepiept. 
 • Meer MB’s voor je geld: Met glasvezel krijg je meer MB’s en sneller internet
 • Keuzevrijheid: door te kiezen voor glasvezel heeft u voor nu én in de toekomst een extra optie voor internet. Dus ook al is uw huidige provider nu voldoende, is deze dat over drie jaar ook nog?

Hoe krijg ik glasvezel?

Om glasvezel te krijgen in je huis dien je een jaarabonnement af te sluiten bij één van de providers. En als je nu kiest voor glasvezel telt jouw aansluiting mee voor de 35% én bespaar je € 650,- aansluitkosten (deze worden in rekening gebracht wanneer je na de vraagbundeling aansluit). Je gaat bij Caiway of DELTA een contract aan voor één jaar (dat gaat natuurlijk pas in na aansluiten van uw abonnement; dat is ook het moment dat u pas gaat betalen voor het abonnement).

Wil je meer informatie? Glas informatiepunten zijn te vinden op de onderstaande adressen.

 • Glasinformatiepunt, Ambachtsplein 8, Hazerswoude-Dorp
 • Plus Benthuizen, Prins Willem Alexanderplein 7, 2731 EJ Benthuizen
 • Sport2bfit, Frederik van Eedenplein 4, 2394 EB Hazerswoude-Rijndijk

Natuurlijk moet wel het percentage van 35% van de vraagbundeling behaald worden. Dus vraag ook jouw buren, vrienden, kennissen in deze plaatsen om zich aan te melden via onze vereniging! Deel de 2 linken!

Ga voor glasvezel via Popkoor Mikado! Hoe meer aanmeldingen, hoe meer inkomsten!

Veel succes. Bestuur Popkoor Mikado.